OSTATNÍ ČLÁNKY

Ostatní články

Talk2M od října navyšuje objem datových služeb

Dobré zprávy pro všechny, kdo používají Talk2M. Protože je v současné době vzdálená správa a distanční přístup k datům důležitější než kdy dřív, rozhodla se společnost HMS nabídnout uživatelům účtů Talk2M následující změny.

routery banner

Talk2M Free+

Měsíční objem datových služeb u bezplatného účtu se zvyšuje z původního 1 GB na 3 GB. Zároveň se navyšuje maximální počet přenesených datových tagů z 500 tis. na 5 mil.

Dejte si ale pozor, protože s tím přichází i omezení. Pokud tři měsíce za sebou překročíte maximální měsíční objem datových služeb nebo maximální počet přenesených datových tagů, bude vaše služba Talk2M na celý následující měsíc deaktivována. To pro vás bude znamenat, že se nebudete moct připojit k modemům Ewon pomocí eCatcheru a nebudete sbírat data pomocí DataMailboxu.

Talk2M PRO

U placené verze se objem datových služeb zvětšuje z původních 6 GB na 9 GB za měsíc a počet přenesených datových tagů z 3 mil. na rovných 10 mil. K tomu můžete dokoupit další 1 GB či 1 mil. datových tagů za 4 EUR.

Jen na vysvětlenou, datovým tagem se myslí hodnota proměnné přenesená do DataMailboxu.

blog tabulka uprava

 

Jestli to využijete k zodpovědnému omezování sociálních kontaktů nebo prostě ušetření svého pracovního času na cestách, už necháváme na vás.

Související produkty

{foxonstore id="32358,32359,32357,44353,44361"}

Novinky
z naší firmy

Stačí 2 e-maily měsíčně a neunikne vám nic podstatného. 
Přihlaste se a každou druhou středu čtěte přímo ve své poště.

Váš e-mail je u nás v bezpečí. Vždy ctíme Zásady zpracován osobních údajů.

Rychlý dotaz


Typ vašeho dotazu



Společnost FOXON je držitelem certifikátu ISO 9001:2015

Sledujte nás i na sociálních sítích.

Made by FOXON s.r.o. © 2022