OSTATNÍ ČLÁNKY

Ostatní články

35 let zkušeností UNIS Group stálo za oslavu

Letos na podzim oslavilo naše opravárenské středisko UNIS Group 35. výročí. V holandském Grou pro své partnery uspořádalo příjemné oslavy, které jsme si ani my nemohli nechat ujít. Pojďte s námi na exkurzi.

20190926 075542

Do UNIS Group od nás vyrazili především obchodníci a členové zákaznické péče. Na programu byla prohlídka provozu i skladu náhradních dílů a tři přednášky, které ukazují, že i opravárenské středisko přemýšlí v širším kontextu.

UNIS 08 2019 UNIS dag 15290

Co nás nejvíc zaujalo na exkurzi v UNIS Group

Nový slogan UNISu We reduce downtime (tedy Snižujeme prostoje) není jen líbivé zvolání, ale něco, co je v téhle firmě cítit na každém kroku. Kvalitní procesy, efektivita, odbornost každého, koho tu potkáte, vás přesvědčí, že tohle je společnost, na kterou se můžete ve všech ohledech spolehnout. Zároveň tu ale panuje příjemná atmosféra, na chodbách visí spousta obrazů, všichni jsou velmi přátelští a zdá se, že mají svou práci opravdu rádi.

IMG 20190924 083942

Ať přijdete kamkoli, všude je opravdu velmi čisto a vše je perfektně uspořádané. Velký dojem na nás udělaly testovací stolice, laboratoř oprav, čištění dílů i sklad komponent – i ta nejmenší součástka má své místo a označení, ve všem je systém.

UNIS 08 2019 UNIS dag 15215

Nayel, který nás celou firmou provázel, nás například v logistice upozorňoval na balení opravených dílů. „Dáváme si extra záležet, aby k vám díl dorazil opravdu v pořádku. Nešetříme na obalových materiálech ani výplni, používáme mnohovrstvou lepenku a radši větší, ale bezpečnější balení. Někdy se na nás za to zákazníci trochu zlobí, ale pro nás je naprostá priorita, aby se to, co tu pracně opravíme, zase cestou nerozbilo.“

20190924 090148

Zaujal nás taky impozantní sklad náhradních dílů – najdete zde desítky tisíc nových nebo repasovaných dílů připravených k okamžitému odeslání.

20190924 183840

Tři přednášky o tom, že opravy patří do širšího kontextu průmyslové automatizace

Velkou radost nám udělalo, že dvě ze tří přednášek, které tvořily program oslav, vznikly přímo ve spolupráci s FOXONem – jedna představovala startovací sadu pro condition monitoring a IoT v údržbě FIOT Starter Kit (vznikala pod rukama FOXON techniků a UNIS Group ji dál distribuuje na další trhy).

20190923 112200

Druhou prezentaci představil sám Jaromír Peterka. Mluvil o možnostech monitoringu průmyslových sítí PROFIBUS a PROFINET a o tom, jak ve FOXONu vidíme budoucnost chytré údržby.

IMG 7575

Třetí přednáška pak představovala software od rakouské firmy Softwerk, který má za úkol automatizovat a zefektivňovat správu náhradních dílů.

 

OPRAVY blog banner do clanku

 

Na vlnách společné pohody

A protože Holandsko je země vody, lodí a námořníků, odpoledne jsme se přesunuli na jezero a užili si plachtění v typicky podzimním sychravém počasí a večeři na parníku. Tady byl prostor se osobně seznámit s těmi, se kterými si denně voláme a e-mailujeme, abychom spolu vyřídili opravy dílů pro naše zákazníky. Taky jsme ale potkali partnery UNISu z dalších evropských zemí a mohli si vzájemně vyměnit zkušenosti.

kolaz

Naše partnerství s UNIS Group už trvá 13 let. Na tomhle setkání jsme si jen potvrdili, že je to dodavatel, který dokáže v oblasti oprav odvést opravdu precizní práci. A jsme rádi, že ji můžeme zprostředkovat i našim zákazníkům.

IMG 20190924 140831

Další fotky si prohlédnete ve fotogalerii, anebo se můžete přesvědčit na vlastní oči – třeba příští rok zase na další zákaznické exkurzi.

Novinky
z naší firmy

Stačí 2 e-maily měsíčně a neunikne vám nic podstatného. 
Přihlaste se a každou druhou středu čtěte přímo ve své poště.

Váš e-mail je u nás v bezpečí. Vždy ctíme Zásady zpracován osobních údajů.

Rychlý dotaz


Typ vašeho dotazu



Společnost FOXON je držitelem certifikátu ISO 9001:2015

Sledujte nás i na sociálních sítích.

Made by FOXON s.r.o. © 2022